Cosul este gol...
cum cumpar
Cum cumpar?

La prima dvs. achizitie de magazinul online lampaproiector.ro trebuie sa va creati un cont pe site, accesand butonul "Autentificare". Acest lucru se poate realiza inainte de a incepe o achizitie sau dupa, cand la iesire vi se va cere automat sa va logati in contul dvs.. Veti completa formularul, veti introduce datele de facturare si adresa de livrare. Dupa trimiterea formularului veti primi pe adresa dumneavoastra un e-mail de bun venit!

Din acest moment, contul dumneavoastra este activ si puteti incepe cumparaturile.

In cazul in care deja aveti un cont, ca sa puteti cumpara produse, trebuie sa va logati in contul dvs. de pe site, accesand butonul "Autentificare". Acest lucru se poate realiza inainte de a incepe o achizitie sau dupa, cand la iesire vi se va cere automat sa va logati in contul dvs..

Dupa ce ati adaugat produsele pe care doriti sa le cumparati in cos apasati butonul "Trimite comanda".

In acest moment comanda este trimisa catre noi, iar dvs. veti primi prin e-mail o factura proforma si veti fi contactat in cel mai scurt timp de colegii nostri pentru a va comunica data exacta de livrare. In caz ca produsele nu sunt pe stoc, vi se va comunica un termen de livrare aferent fiecarui produs.

Puteti trimite o comanda simpla prin e-mail la adresa comenzi@lampaproiector.ro in care sa precizati codul produsului/produselor pe care doriti sa le achizitionati si adresa de livrare, sau un numar de telefon unde puteti fi contactat.

Puteti comanda si telefonic sunand la unul dintre numerele 0740-939512, 0364-107756 sau pe fax 0364-107756 zilnic intre ora 8:00 si 18:00.

Pentru alte intrebari, eventual sugestii va rugam sa ne contactati!

Multumim pentru intelegere,

Echipa lampaproiector.ro

Viziteaza magazinul TehnicaVizuala.ro pe ShopMania